Rregullon nivelin e yndyres ne trup: Kombinimi i këtyre 3 përbërësve shumë të njohura në botën e mjekësisë

Është një pije e përbërë nga limon, hudhra, xhenxhefil dhe ujë. Përfitimet e panumërta të kësaj pike vijnë nga kombinimi i këtyre 3 përbërësve shumë të njohura në botën e mjekësisë natyrore për shkak të aftësive të tyre të jashtëza konshme shëruese.

Rregullon nivelin e yndyrës në gj ak;

Parandalon dhe trajton kongjestion arterial;

Parandalon dhe trajton inf eksionet dhe ftohjet;

Përmirëson sistemin imunitar;

Pastron mëlçinë në mënyrë të natyrshme;

Mbron trupin nga radikalët e lirë, shkaktarë të shumë sëm undjeve serioze, sidomos në dëm të zemrës dhe sistemit të qarkullimit të gja kut.

1 rrënjë e vogël xhenxhefil (rreth 3-4cm);

Lani limonët dhe prijini ato në copa, shtoni hudhrën dhe vendoseni së bashku me limon dhe xhenxhefilin në një blender, masën e përftuar hidheni në një tas metalik, hidhni 2 litra ujë në tas dhe vendoseni për të zier, trazojeni vazhdimisht derisa të arrijë pikën e vlimit.

Menjëherë fikeni nxehtësinë pak para se përzierja të arrijë vlim të plotë dhe lëreni të ftohet. Përmes një kullese hidheni masën e përftuar në një shishe qelqi. Pini një gotë një herë në ditë, me stomak bosh ose të paktën 2 orë para një vakti.

Kombinimi i ujit dhe limonit neutralizon erën e hudhër. Para se ta pini këtë pije, sigurohuni që ta tundni mirë.

Leave a Reply

Your email address will not be published.