As qe e paskemi ditur me pare: Ja deri ne sa kohe mund te ruajme pulen ne frigorifer

Ushqimi i preferuar i të rinjve dhe të mëdhenjve, i pasur me lëndë ushqyese dhe proteina, mishi i pulës zë një vend të fortë në menunë javore të familjes. Edhe nëse do të gatuhet për të gjithë familjen, e sigurta është se do të siguroheni të bëni më shumë vakte dhe maksimumi do të mbetet. […]

As qe e paskemi ditur me pare: Ja deri ne sa kohe mund te ruajme pulen ne frigorifer

Ushqimi i preferuar i të rinjve dhe të mëdhenjve, i pasur me lëndë ushqyese dhe proteina, mishi i pulës zë një vend të fortë në menunë javore të familjes. Edhe nëse do të gatuhet për të gjithë familjen, e sigurta është se do të siguroheni të bëni më shumë vakte dhe maksimumi do të mbetet. […]

As qe e paskemi ditur me pare: Ja deri ne sa kohe mund te ruajme pulen ne frigorifer

Ushqimi i preferuar i të rinjve dhe të mëdhenjve, i pasur me lëndë ushqyese dhe proteina, mishi i pulës zë një vend të fortë në menunë javore të familjes. Edhe nëse do të gatuhet për të gjithë familjen, e sigurta është se do të siguroheni të bëni më shumë vakte dhe maksimumi do të mbetet. […]

I fusni kembet ne kete perberje cdo nate: Lehtesoni 1 nga problemet qe prek moshen mbi 40 vjece

Dhi mbja e nervit ishiatik ndryshon në intensitet, ama e dini se për shumë njerëz është e padurueshme dhe krijon probleme të mëdha në jetën e tyre. Sakaq ecja apo ulja bëhet pothuajse e pamundur, duke parandaluar një person që vuan, të jetojë një jetë normale. Ndërsa mjekësia mund të ndihmojë, ushtrimet natyrore adresojnë problemin […]

I fusni kembet ne kete perberje cdo nate: Lehtesoni 1 nga problemet qe prek moshen mbi 40 vjece

Dhi mbja e nervit ishiatik ndryshon në intensitet, ama e dini se për shumë njerëz është e padurueshme dhe krijon probleme të mëdha në jetën e tyre. Sakaq ecja apo ulja bëhet pothuajse e pamundur, duke parandaluar një person që vuan, të jetojë një jetë normale. Ndërsa mjekësia mund të ndihmojë, ushtrimet natyrore adresojnë problemin […]

I fusni kembet ne kete perberje cdo nate: Lehtesoni 1 nga problemet qe prek moshen mbi 40 vjece

Dhi mbja e nervit ishiatik ndryshon në intensitet, ama e dini se për shumë njerëz është e padurueshme dhe krijon probleme të mëdha në jetën e tyre. Sakaq ecja apo ulja bëhet pothuajse e pamundur, duke parandaluar një person që vuan, të jetojë një jetë normale. Ndërsa mjekësia mund të ndihmojë, ushtrimet natyrore adresojnë problemin […]

Shteti fqinj hap 80 mije vende pune: Ja si te perfitoni

Italia do të hapë dyert për 80 mijë emigrantë të rinj ekstrakomunitarë. Shteti fqinj pritet të aprovojë së shpejti vendimin për pranimin e rreth 80 mijë emigrantëve të rinj për motive pune, punësim sezonal apo punë autonome. Drafti ligjor për këtë fluks të ri emigrantësh do të miratohet brenda muajit dhjetor të 2021 e po […]

Shteti fqinj hap 80 mije vende pune: Ja si te perfitoni

Italia do të hapë dyert për 80 mijë emigrantë të rinj ekstrakomunitarë. Shteti fqinj pritet të aprovojë së shpejti vendimin për pranimin e rreth 80 mijë emigrantëve të rinj për motive pune, punësim sezonal apo punë autonome. Drafti ligjor për këtë fluks të ri emigrantësh do të miratohet brenda muajit dhjetor të 2021 e po […]

Shteti fqinj hap 80 mije vende pune: Ja si te perfitoni

Italia do të hapë dyert për 80 mijë emigrantë të rinj ekstrakomunitarë. Shteti fqinj pritet të aprovojë së shpejti vendimin për pranimin e rreth 80 mijë emigrantëve të rinj për motive pune, punësim sezonal apo punë autonome. Drafti ligjor për këtë fluks të ri emigrantësh do të miratohet brenda muajit dhjetor të 2021 e po […]

Ja si pritet te nis muaji Dhjetor dhe deri ne sa grade do te bien temperaturat

Më poshtë po ju njohim me parashikimin e motit rreth javës që presim përpara. Dita e hënë dhe e martë do të vijojnë të mbeten nën ndikimin e masave ajrore të paqëndrueshme. Reshje shiu të herëpasherëshme me intensitet të ulët deri mesatar. Ditën e hënë në lartësin mbi 700 metra në verilindje dhe në lartësin […]