Keto jane 5 pijet te cilat deri me sot i keni perdorur per humbje peshe por ekspertet

Interneti është plot me informacione. Për gjithçka që na nevojitet, ne kërkojmë dhe përgjigja është para nesh. Ndërsa kërkojmë ndihmën e internetit për probleme të ndryshme shëndetësore, tema më e zakonshme është humbja e peshës. Ka shumë mjete shtëpiake që pretendojnë se mund të humbni peshë brenda disa ditësh nga përdorimi i tyre.

Megjithatë, jo të gjitha janë të vërteta. Ka shumë pije të disponueshme që ju japin garanci për humbjen e shpejtë të peshës. Ne provojmë shumë, por ndonjëherë mbetemi të zhgënjyer. Pra, për të rrëzuar pretendimet e rreme, le të analizojmë disa nga pijet të cilat nuk janë aq efektive për humbjen e peshës sa pretendohet.

Uji me xhenxhefil dhe mjaltë

Xhenxhefili thuhet se është një nga përbërësit më efektivë për të rritur imunitetin tuaj. Është një mënyrë natyrale për të parandaluar të ftohtin dhe kollën, por kur bëhet fjalë për humbje peshe, uji pa xhenxhefil dhe mjaltë nuk është një pije e përshtatshme.

Kjo me siguri i bën njerëzit të ndihen energjikë për shkak të rritjes së imunitetit që çon në më shumë kohë për ushtrime, por ma gjia nuk qëndron te pija.

Uthulla e mollës

Një pije tjetër që është mjaft e mbivlerësuar kur bëhet fjalë për zbërthimin e yndyrës është uthulla e mollës. Me siguri ka aftësinë t’ju bëjë të ndiheni më të ngopur për një periudhë më të gjatë kohore dhe ndihmon tretjen, por nuk funksionon për djegien e yndyrës. Gjithashtu, personat që vuajnë shpesh nga aciditeti, këshillohen të mos konsumojnë uthull molle.

Smoothie-t

Thuhet shpesh se konsumi i smoothie-ve në vend të pijeve të tjera të gazuara dhe me bazë qumështi është më efektiv kur bëhet fjalë për dietë. Edhe pse ato janë të pasura me lëndë ushqyese dhe madje ju bëjnë të ndiheni të ngopur për një kohë të gjatë, mund të rrisin nivelin e sheqerit në trup.

Sheqeri kontribuon në shtimin e yndyrës dhe ndryshon ushqimin e fituar. Prandaj, smoothie-t janë një “jo” e madhe kur bëhet fjalë për humbjen e peshës.

Lëngjet e frutave

Edhe pse të përgatitura me fruta të shëndetshme, ato janë njësoj si smoothie-t. Nëse hani një portokall, po merrni të gjitha lëndët ushqyese, por lëngjet ju sigurojnë vetëm sheqer dhe lënë pas një sasi të madhe ushqimi.

Çaji jeshil

Çaji jeshil është një pije detoksifikuese, por konsumimi i tij me stomak bosh mund të çojë në efekte të rënda shëndetësore. Edhe mbikonsumimi i çajit jeshil shoqërohet me sëmundje të mëlçisë dhe stomakut. Pra, nëse jeni duke konsumuar shumë çaj jeshil, atëherë përpiquni ta kufizoni atë dy herë në ditë.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Keto jane 5 pijet te cilat deri me sot i keni perdorur per humbje peshe por ekspertet

Interneti është plot me informacione. Për gjithçka që na nevojitet, ne kërkojmë dhe përgjigja është para nesh. Ndërsa kërkojmë ndihmën e internetit për probleme të ndryshme shëndetësore, tema më e zakonshme është humbja e peshës. Ka shumë mjete shtëpiake që pretendojnë se mund të humbni peshë brenda disa ditësh nga përdorimi i tyre.

Megjithatë, jo të gjitha janë të vërteta. Ka shumë pije të disponueshme që ju japin garanci për humbjen e shpejtë të peshës. Ne provojmë shumë, por ndonjëherë mbetemi të zhgënjyer. Pra, për të rrëzuar pretendimet e rreme, le të analizojmë disa nga pijet të cilat nuk janë aq efektive për humbjen e peshës sa pretendohet.

Uji me xhenxhefil dhe mjaltë

Xhenxhefili thuhet se është një nga përbërësit më efektivë për të rritur imunitetin tuaj. Është një mënyrë natyrale për të parandaluar të ftohtin dhe kollën, por kur bëhet fjalë për humbje peshe, uji pa xhenxhefil dhe mjaltë nuk është një pije e përshtatshme.

Kjo me siguri i bën njerëzit të ndihen energjikë për shkak të rritjes së imunitetit që çon në më shumë kohë për ushtrime, por ma gjia nuk qëndron te pija.

Uthulla e mollës

Një pije tjetër që është mjaft e mbivlerësuar kur bëhet fjalë për zbërthimin e yndyrës është uthulla e mollës. Me siguri ka aftësinë t’ju bëjë të ndiheni më të ngopur për një periudhë më të gjatë kohore dhe ndihmon tretjen, por nuk funksionon për djegien e yndyrës. Gjithashtu, personat që vuajnë shpesh nga aciditeti, këshillohen të mos konsumojnë uthull molle.

Smoothie-t

Thuhet shpesh se konsumi i smoothie-ve në vend të pijeve të tjera të gazuara dhe me bazë qumështi është më efektiv kur bëhet fjalë për dietë. Edhe pse ato janë të pasura me lëndë ushqyese dhe madje ju bëjnë të ndiheni të ngopur për një kohë të gjatë, mund të rrisin nivelin e sheqerit në trup.

Sheqeri kontribuon në shtimin e yndyrës dhe ndryshon ushqimin e fituar. Prandaj, smoothie-t janë një “jo” e madhe kur bëhet fjalë për humbjen e peshës.

Lëngjet e frutave

Edhe pse të përgatitura me fruta të shëndetshme, ato janë njësoj si smoothie-t. Nëse hani një portokall, po merrni të gjitha lëndët ushqyese, por lëngjet ju sigurojnë vetëm sheqer dhe lënë pas një sasi të madhe ushqimi.

Çaji jeshil

Çaji jeshil është një pije detoksifikuese, por konsumimi i tij me stomak bosh mund të çojë në efekte të rënda shëndetësore. Edhe mbikonsumimi i çajit jeshil shoqërohet me sëmundje të mëlçisë dhe stomakut. Pra, nëse jeni duke konsumuar shumë çaj jeshil, atëherë përpiquni ta kufizoni atë dy herë në ditë.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Keto jane 5 pijet te cilat deri me sot i keni perdorur per humbje peshe por ekspertet

Interneti është plot me informacione. Për gjithçka që na nevojitet, ne kërkojmë dhe përgjigja është para nesh. Ndërsa kërkojmë ndihmën e internetit për probleme të ndryshme shëndetësore, tema më e zakonshme është humbja e peshës. Ka shumë mjete shtëpiake që pretendojnë se mund të humbni peshë brenda disa ditësh nga përdorimi i tyre.

Megjithatë, jo të gjitha janë të vërteta. Ka shumë pije të disponueshme që ju japin garanci për humbjen e shpejtë të peshës. Ne provojmë shumë, por ndonjëherë mbetemi të zhgënjyer. Pra, për të rrëzuar pretendimet e rreme, le të analizojmë disa nga pijet të cilat nuk janë aq efektive për humbjen e peshës sa pretendohet.

Uji me xhenxhefil dhe mjaltë

Xhenxhefili thuhet se është një nga përbërësit më efektivë për të rritur imunitetin tuaj. Është një mënyrë natyrale për të parandaluar të ftohtin dhe kollën, por kur bëhet fjalë për humbje peshe, uji pa xhenxhefil dhe mjaltë nuk është një pije e përshtatshme.

Kjo me siguri i bën njerëzit të ndihen energjikë për shkak të rritjes së imunitetit që çon në më shumë kohë për ushtrime, por ma gjia nuk qëndron te pija.

Uthulla e mollës

Një pije tjetër që është mjaft e mbivlerësuar kur bëhet fjalë për zbërthimin e yndyrës është uthulla e mollës. Me siguri ka aftësinë t’ju bëjë të ndiheni më të ngopur për një periudhë më të gjatë kohore dhe ndihmon tretjen, por nuk funksionon për djegien e yndyrës. Gjithashtu, personat që vuajnë shpesh nga aciditeti, këshillohen të mos konsumojnë uthull molle.

Smoothie-t

Thuhet shpesh se konsumi i smoothie-ve në vend të pijeve të tjera të gazuara dhe me bazë qumështi është më efektiv kur bëhet fjalë për dietë. Edhe pse ato janë të pasura me lëndë ushqyese dhe madje ju bëjnë të ndiheni të ngopur për një kohë të gjatë, mund të rrisin nivelin e sheqerit në trup.

Sheqeri kontribuon në shtimin e yndyrës dhe ndryshon ushqimin e fituar. Prandaj, smoothie-t janë një “jo” e madhe kur bëhet fjalë për humbjen e peshës.

Lëngjet e frutave

Edhe pse të përgatitura me fruta të shëndetshme, ato janë njësoj si smoothie-t. Nëse hani një portokall, po merrni të gjitha lëndët ushqyese, por lëngjet ju sigurojnë vetëm sheqer dhe lënë pas një sasi të madhe ushqimi.

Çaji jeshil

Çaji jeshil është një pije detoksifikuese, por konsumimi i tij me stomak bosh mund të çojë në efekte të rënda shëndetësore. Edhe mbikonsumimi i çajit jeshil shoqërohet me sëmundje të mëlçisë dhe stomakut. Pra, nëse jeni duke konsumuar shumë çaj jeshil, atëherë përpiquni ta kufizoni atë dy herë në ditë.

Leave a Reply

Your email address will not be published.