Trajtimi qe do t’ju kursej juve para dhe eshte me efikas se kremrat e ndryshem, u duhet vetem limon

Thembrat sic te gjithe e dime jane nje problem mjaft i perhapur si tek meshkujt po ashtu dhe tek femrat. Nje nder faktoret kryesore te ketij problemi eshte qendrimi kembe zbathur dhe mungesa e trajtimeve te here pas hershme te tyre.

Thembrat e plasaritura pas një dimri të gjatë janë ndoshta një nga gjërat më të këqija për femrat para sezonit të sandaleve verore. Kremrat dhe truket e tjera shpesh nuk japin rezultat.

Kjo është arsyeja pse zgjidhja më e mirë është t’i drejtoheni ushqimeve që tashmë keni në shtëpi, ku limoni është padyshim zgjidhja më e mirë!

Për të filluar, zgjidhni një limon mjaftueshëm të madh për të mbuluar thembrën tuaj dhe më pas shtrydheni atë. Bëni limonadë nga lëngu që merrni dhe do t’ju duhet një lëvozhgë për të rregulluar thembrën.

Mundohuni të shtrydhni të gjithë lëngun, por mbajeni pjesën e brendshme me tul dhe të lagësht.

Leave a Reply

Your email address will not be published.