Pastronì sìstemìn tretes me kete trajtìm natyral prej 2 perberesìsh qe zgjat vetem 3 jave

Largimi i mbe tjeve dhe paraz itëve nga zorrët mund të parandalojnë shumë probleme shëndetësore.

Në 70 vite jetë, zorrët kryejnë procese me mbi 100 ton ushqim dhe 40 000 litra lëngje. Kjo do të thotë se rreth 7 kg mbetje dhe toksina mund të akumulohen dhe të  mbërthehen rreth barkut.

Kjo mund të inf ektojë gja kun dhe të dëmtojë shëndetin e përgjithshëm.

Nëse keni depozita të mbetu rinave brenda dhe toksinave, mund të sëm ureni nga artriti ose nga kan ce ri.

Kapsllëku, sindr omi metabolik, obeziteti, diabeti, mbipesha, sëm undjet e mëlçisë dhe të veshkave, problemet e shikimit dhe dëgjimit, problemet e lëkurës, flokëve dhe thonjve si dhe shqetësime të tjera, janë shenja të zorrëve toksike dhe të pranisë së mbetu rinave në to.

Për të pastruar zorrët nga mbetjet toksike, ka një trajtim natyral që vepron në mënyrë efikase. Është një trajtim me miell fara liri dhe kefir i cili zgjat 3 javë. Përveçse pastron trupin tuaj nga të gjitha toksinat, rregullon dhe shkrin yndyrën në gj ak.

Në vend të vaktit të rregullt për mëngjes, përdorni këtë përzierje për 21 ditë: Java e parë : 1 lugë gjelle fara liri (të bluara) dhe 100 ml kefir.

Java e dytë : 2 lugë gjelle fara liri (të bluara) dhe 100 ml kefir.

Java e tretë : 3 lugë gjelle fara liri (të bluara) dhe 150 ml kefir.

Gjatë këtij trajtimi duhet të pini 2 litra ujë në ditë. Mund të shtoni edhe pak mjaltë për shije.

Leave a Reply

Your email address will not be published.