Lëng lìmonì, mjaltë dhe qepë janë përbërësìt që u duhen: Per kollen ky trajtìm duhet perdorur 3 here ne dìte

Të gjithë e dimë se ko llitja dhe të ftohtit janë çështje të vogla, por nëse nuk i trajtojmë në kohë dhe nuk i kushtojmë vëmendje, ato mund të shndë rrohen në sëm undje të rrez ikshme dhe irr ituese.

Ko lla e thatë është absolutisht e bezd isshme sepse ju bën të ndiheni jo mirë dhe nuk jeni në gjendje të përqendroheni në asgjë.

Sot ne do t’ju paraqesim një il aç të mahnitshëm që do t’ju ndihmojë të qëndroni të shën detshëm dhe të rrisni imuni tetin tuaj.

Lëng limoni, mjaltë dhe qepë janë përbërësit që na duhen.

Qepa është e pasur me veti anti-infl amatore dhe gjithashtu punon si antibi. otik natyral. Mjalti është plot me veti anti-fun gale, anti-bak teriale, anti-vi rale dhe është ideale për fytin e irr ituar.

Receta: 2 lugë mjaltë, Lëng nga 1 limon, 2 gota ujë, 1 qepë.

Udhëzime: Gjëja e parë që duhet të bëni është të vloni ujin, të prisni qepën në copa të vogla dhe pastaj ti zieni së bashku për 15 minuta.

Hiqeni enën nga nxehtësia dhe e lini të qëndrojë për 10 minuta. Tani shtoni mjaltin. Përziejeni mirë dhe shtoni lëng limoni para se ta konsumoni këtë pije.

Konsumoni kete perberje 3 herë në ditë.

Leave a Reply

Your email address will not be published.